VAR OLAN

 Var olan...
Aslında çok üstü kapalı ama her şeyi ifade eden kelime.
Hayatımız boyunca karşılaştıklarımız ve karşılaşacaklarımız bizi hep endişelendirmiştir. Bu endişeleri bazen tek başımıza yaşarız bazen de çevremizdekilerle, arkadaşlarımızla paylaşmak isteriz. Tam tersini de düşünürsek olaylar bizi mutlu ettiğinde aynı şekilde yine ya içimizde yaşar ya da hemen paylaşma gereği duyarız. Zaten yaşamın temellerinden bir de bu. Paylaşmak.
 Ben de düşündüm ki paylaşmalıyım. Çünkü herkes bir hayat yaşıyor ve çok fazla ortak noktamız var. Yoldan geçerken gördüğünüz bir insanın ne kadar çok şey yaşadığını ne kadar çok sıkıntı çektiğini ya da o an aklından ne geçtiğini bilemezsiniz. Ama bu demek değildir ki o bunları yaşamıyor, hissetmiyor. Belki de o an sizinle aynı şeyi düşünüyor. Belki de sizin şu an içinde bulunduğunuz durumu sizden önce yaşamış, sizin çözemediğiniz bir sıkıntıyı o zor da olsa aşmış. Eğer imkanınız olsaydı ondan bunu öğrenir nasıl kurtulacağınızı bulurdunuz. İŞTE tam bu sebeple ben de yaşadığım şeyleri hayatımda Var Olan şeyleri sizle paylaşmak istedim. 
Umarım bu yolda hep birlikte olur, sorunlarımızı aşmayı birlikte öğreniriz.

Yorumlar

  1. Farklı amaçla açılmış bir blog ilk yazıdan anladığım kadarıyla güzel olabilir..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Desteğiniz beni çok sevindirdi.

      Sil
  2. İnsanlara bakıp onların nasıl biri olduğunu kafamda hep kurgulamışımdır bu yazı hoşuma gitti blog maceranda başarılar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Desteğiniz ve yorumunuz için teşekkür ederim.

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

NUR - Malezya dizisi

İDEALLEŞTİREMEDİKLERİMİZDEN MİSİNİZ?

ŞÜKÜR